Un produs delicios si minunat, un adevarat rasfat al bucatariei italienesti plin de istorie.
Ingredientele? Pai sa incepem: spaghetti, bacon, gran cucina, ou, parmezan si poate cel mai important ingredient “bucatarii” nostri ce te fac sa revii la Restaurant Bavaria Iasi.
Stiu ca va intrebati cum preparam delicioasele Spaghetti alla Carbonara. Nu dezvaluim secretele bucatarilor, dar va spunem ca punem spaghettele in apa oparita cu putina sare, batem ouale bine cu parmezan si adaugam piper proaspat macinat… iar restul… il veti descoperi in farfurie.
Sa va mai spunem totusi ceva 🙂
Stiati ca originea acestui produs este din regiunea Latium din Italia si era o mancare de baza a carbunarilor?
Da da, numele se trage de la faptul ca a fost inventata de muncitorii ce fabricau carbune de lemn din padurile muntilor Apennin. Cum acestia aveau nevoie sa manance ceva hranitor si cu ingrediente accesibile in munti, au creat acesta reteta unica si delicioasa de spaghetti care le poarta de atunci numele.
Vezi aici si celelalte retete special concepute pentru tine.
Va asteptam!
Cele mai reusite petreceri, cele mai frumoase amintiri.
Pentru ca dumneavoastra sa puteti lua masa intr-o atmosfera deosebita
Pentru cele mai exigente gusturi, pentru cele mai fine pretentii.
Pe Bulevardul Nicolae Iorga nr 2A. in Iasi